Producator detergenti

Producem cei mai buni detergenti de pe piata si va oferim toate sfaturile de care aveti nevoie pentru utilizarea acestora astfel incat rezultatele sa fie tot timpul cele mai bune.

Spalati petele imediat dupa ce au fost facute

Cat mai curand posibil dupa aparitia petelor, clatiti sau inmuiati imbracamintea in apa rece, aplicati un produs de indepartare a petelor si introduceti hainele in masina de spalat.

Daca pata este inca acolo, nu puneti niciodata imbracamintea in uscator. Utilizati un produs de indepartare a petelor mai puternic si spalati din nou. Asigurati-va ca utilizati tehnica potrivita pentru indepartarea petelor pentru fiecare tip de pata.

Incercati sa evitati decolorarea

Nimeni nu isi doreste sa aiba surpriza ca hainele albe au devenit roz sau albastre pentru ca alte haine colorate s-au decolorat pe ele. Cu alte cuvinte, sortati intotdeauna hainele in mod corect pentru a preveni intinderea culorilor pe tesaturile albe sau mai deschise la culoare.

Pentru a afla daca rufele se decoloreaza inainte sa le spalati, umeziti un tampon de bumbac si frecati-l pe un colt interior sau cusatura si vedeti daca vopseaua se transfera la tampon. Daca se intampla asa, spalati manual elementul separat.

Reducerea decolorarii

Hainele sunt scumpe, iar decolorarea le poate face sa para uzate foarte repede. Indepartati hainele de culoare inchisa inainte de spalare, puteti evita abraziunea si uzura tesaturilor care face hainele sa para vechi si uzate. Urmati aceste sfaturi pentru a pastra hainele negre in buna stare pentru a va proteja investitia in imbracaminte.

Evitati micsorarea si intinderea tesaturilor

Motivele pentru micsorarea si intinderea hainelor sunt variate incepand de la continutul de fibre si de tipul de tesatura si pana la modul in care le spalati sau le curatati.

Unele dintre cele mai bune modalitati de a evita micsorarea sau intinderea hainelor este utilizarea unui detergent pentru apa rece, evitarea numarului de rotatii prea mare si evitarea unui uscator de haine cu aer foarte fierbinte.

Mentineti albul in stare buna

Cand albul incepe sa devina gri sau galben, ar putea fi pentru ca utilizati temperaturi ale apei prea scazute. Este posibil sa va supraincarcati masina de spalat si sa o saturati cu haine cu adevarat murdare, care determina murdaria sa se restabileasca pe haine usor murdare, facandu-le sa isi schimbe culoarea.

Hainele delicate trebuie spalate cu grija

Pentru a face lenjeria delicata sa-si pastreze forma si sa dureze mai mult, spalati-o cu mana intr-o chiuveta plina cu apa rece. Daca doriti sa utilizati masina de spalat, utilizati o punga speciala pentru lenjerie si utilizati programul de spalare delicata.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>