Odorizante hotel

Odorizante hotel - In prezent gasiti odorizante de camera in toate hotelurile si pensiunile pentru a crea atmosfera perfecta in care oaspetii sa se simta bine. Din acest motiv, va oferim mai multe informatii despre odorinzantele de camera pentru a va face o idee generala cu privire la aceste produse.

Sunt si persoane care confunda odorizantele de camera cu parfumul. Pe langa pretul mai mare, parfumurile sunt destul de diferite de odorizatoarele dvs. standard cu aerosoli. Pentru inceput, acestea sunt compusi instabili. Aceasta inseamna ca moleculele de apa se vor difuza in aer. Acest proces este accelerat de caldura si de contactul prelungit cu aerul. De aceea, parfumurile sunt amplasate ideal pe zonele deschise ale pielii, cum ar fi gatul iar in incaperi vor functiona diferit.

Odorizante hotel - sfaturi utile

Odorizatoarele de aer, pe de alta parte, fie se deplaseaza in aer si ascund un miros urat, fie se leaga de alte mirosuri volatile pentru a le neutraliza.

Pentru a va face mirosul la locul de munca sau la toaleta la fel de proaspat ca si in restul casei - verificati gama noastra de odorizante profesionale pentru improspatarea aerului

Odorizantele de aer sunt produse de consum utilizate in case sau produse comerciale utilizate in toalete, care de obicei emit parfumuri. Exista numeroase metode diferite si marci de odorizant de aer. Unele dintre diferitele tipuri de odorizatoare de aer includ spray-uri, lumanari, uleiuri, geluri, bile parfumate si dispozitive care se conecteaza la priza.

Unele odorizante de aer contin substante chimice care provoaca simptome de alergie si astm sau sunt toxice. Improspatarea aerului nu se limiteaza doar la sprayurile moderne, iar improspatarea aerului poate implica si folosirea substantelor eco. Desi odorizantele sunt folosite in primul rand pentru eliminarea mirosurilor, unii oameni folosesc odorizante pentru mirosurile placute pe care le emit.

Parfumurile au fost folosite pentru a masca mirosurile din antichitate. O varietate de compusi au fost folositi in ultimele doua milenii pentru abilitatile lor de a crea arome placute sau de a elimina mirosurile neplacute.

Primul odorizant modern de aer a fost introdus in 1948. Functia sa a fost bazata pe o tehnologie militara de distribuire a insecticidelor si adaptata intr-un spray sub presiune utilizand un agent de propulsie cu clorofluorocarbon (CFC).

Produsul a furnizat o ceata fina de compusi aromatici care ramaneau suspendati in aer pentru o perioada indelungata de timp. Acest tip de produs a devenit standardul industrial, iar vanzarile de odorizanti de aer au cunoscut o crestere extraordinara. In anii 1950, multe companii au inceput sa adauge substante chimice care contracarau mirosurile nelacute prin formulelor lor de parfumare. Aceste substante chimice, destinate neutralizarii sau distrugerii mirosurilor, includ esterii nesaturati, prepolimerii si aldehidele cu catena lunga.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>